0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Nuredini: Për arritjen e neutralitetit të karbonit deri në vitin 2050, duhet të sigurojmë legjislacion adekuat, kuadër të përgatitur dhe mbi të gjitha një tranzicion të drejtë të ekonomisë

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, me ftesë dhe organizim të Komunitetit të Energjisë, sot në Bruksel mori pjesë si panelist në ngjarjen e nivelit të lartë për Mekanizmin e Rregullimit të Kufirit të Karbonit CBAM (Carbon Border Adjustment Mechanism), që është në fazën përfundimtare të miratimit nga Parlamenti Evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle