0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Nuredini: Nëse i sigurojmë kushtet e nevojshme, jam i sigurt se qytetarët do të bëjnë selektimin e mbeturinave

- Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini mori pjesë sot në punëtorinë ballkanike për përgjegjësinë e zgjeruar të prodhuesve për menaxhimin e mbeturinave nga paketimi, e organizuar nga “EXPRA” – shoqatë ndërkombëtare e përpunuesve kolektivë për mbeturinat nga paketimi dhe PAKOMAK, si anëtare e saj, që po mbahet sot dhe nesër në Shkup.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle