0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Nuredini në kongresin botëror për konservim të natyrës në Marsei

Në çështjet për  ruajtjen e  biodiversitetit, zbutjes së ndryshimeve klimatike dhe adaptimit ndaj tyre janë ndërthurur edhe prioritetet tona si vend i rrezikuar  i ndryshimeve klimatike, për të cilën ishim dëshmitarë  gjatë zjarreve pyjore këtë verë. Prioriteti ynë është restaurimi i  i ekosistemeve dhe sigurimi i zhvillimit të njëkohshëm të gjelbër  i popullatës lokale, theksoi miistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle