0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Nuredini: Ne e vumë Kënetën Studençishko nën mbrojtje të përkohshme

Gjatë procedurës për shpalljen e lokalitetit Këneta   Studençishko si zonë e mbrojtur në kategorinë e parkut natyror, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e Natyrës, miratoi një Vendim për mbrojtjen e saj  të përkohshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle