0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nuredini: Mjedisi në fokus të bisedimeve me senatorët francezë

Vizioni i vendit për mbrojtjen e mjedisit në arritjen e agjendës së gjelbër të BE-së, përparimin në harmonizimin e legjislacionit kombëtar në fushën e mjedisit me legjislacionin  evropian, gatishmërinë e vendit dhe dinamikën për përdorimin e Fondeve të BE -së para-anëtarësimit Fondet  në këtë fushë, si dhe sfidat me të cilat përballemi në mbrojtjen e mjedisit, ishin fokusi i bisedimeve që Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor pati me një delegacion nga Senati Francez.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle