0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nuredini: Miratuam strategjinë e parë afatgjate të klimës për të hapur rrugën për zhvillimin e ulët të karbonit deri në vitin 2050

Në seancën e djeshme të Qeverisë, me propozimin e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, u miratua Strategjia e Parë Afatgjate e Veprimit për Klimën e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila përcakton kontributin e vendit në përpjekjet globale, përmes rrugës drejt zhvillimit të gjelbër, të ulët karbonit dhe zhvillimit rezistent ndaj klimës, bazuar në informacionin më të mirë në dispozicion dhe në kontekstin e aderimit  të vendit në BE.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle