0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQShoqëri SQ

Nuredini: Liqeni i Ohrit ruan statusin e tij të UNESKO-s, është koha që të gjithë ne të kryejmë detyrimin tonë dhe të zbatojmë rekomandimet

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini në fjalimin e tij në sesionin e sotëm drejtuar Komitetit të UNESKO-s duke falënderuar për mbështetjen deklaroi se e falënderon Komitetin e UNESKO-s, i cili njohu përpjekjet tona dhe miratoi amendamentin e propozuar i cili miraton një periudhë shtesë për përfundimin e punës së filluar dhe zbatimin e plotë të rekomandimeve të marra.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle