0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Nuredini: Kemi synime ambicioze kombëtare për të zvogëluar ndikimin e ndryshimit të klimës

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, në fjalimin hyrës që e theksoi lidhjen midis mjedisit, qëndrueshmërisë ndaj ndryshimeve klimatike dhe përmbushjes së qëllimit 7 të Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm të OKB -së, e hapi ditën e dytë të "Forumit të Energjisë Maqedonase 2021: Hartimi i të  ardhmes së  energjisë ”(MEF) I përqëndruar në të ardhmen energjetike të rajonit dhe hartimin e së ardhmes energjetike të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle