0_Maqedoni.Portal SQGjendja e rrugëve SQShoqëri SQ

Nuk lejohet qarkullimi i automjeteve në pikën kufitare Bllacë, për shkak të rrëshqitjes së dheut, komunikacioni është ndërprerë

Komunikacioni drejt vendkalimit kufitar Bllacë është ndërprerë në të dy drejtimet për shkak të rrëshqitjes së dheut në afërsi të vendit Vrazhji Vir dhe në vendkalim nuk lejohen automjete.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle