0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Nuk ka turmë para pikave të vaksinimit në Tetovë, trendi për dozën e parë të vaksinës është zvogëluar, vijon vaksinimi edhe me dozën e tretë

Ndërtesa administrative e Muzeut në rajonin e Tetovës dhe Qendra për kulturë "ilo Anteski-smok" në Tetovë janë dy vendet ku zhvillohet vaksinimi, por tashmë nuk ka turma para këtyre ndërtesave. Nga institucionet shëndetësore sqarojnë se për dy muaj Tetova e ka rritur në mënyrë drastike përqindjen e të vaksinuarve dhe për këtë gjithnjë e më pak ka të interesuar për imunizim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle