0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

NQP: Studentët e rregullt për herë të parë të regjistruar në vitin akademik 2021/2022, kanë të drejtë për biletë falas vjetore për transport publik

Të gjithë studentët e rregullt të regjistruar për herë të parë në vitin akademik 2021/2022 në ndonjërin prej fakulteteve shtetërore në Shkup kanë të drejtë në shfrytëzim të biletës studentore vjetore për shfrytëzim falas të transportit publik. Procedura për marrjen e biletës kryhet në qendrat për personalizim të NQP Shkup. Bileta vjetore studentore për transport falas vlen për vozitje të pakufizuar të vozitjeve për linjat e njëjta (urbane dhe ndërurbane), por jo edhe për transport në tarifën e natës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle