0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për pije

Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për pije, tregon raporti javor i marrë nga analiza e zbatuar në Sektorin për kontroll sanitar të NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Shkup, 9 gusht 2021 (MIA) – Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për pije, tregon raporti javor i marrë nga analiza e zbatuar në Sektorin për kontroll sanitar të NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”.

Në periudhën prej 02.08.2021 deri më 06.08.2021 janë marrë 162 mostra fiziko- kimike dhe 162 mostra të analizës mikrobiologjike të ujit për pije nga 43 vende matëse në Qytetin e Shkupit. fab/

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle