0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

“NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Shkup filloi me analizimin e situatës me rrjetin e kanalizimit në qytet

"NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi - Shkup" filloi me aktivitetet në terren për analizimin e hyrjes së ujit dhe infiltritimin në rrjetin e kanalizimit të qytetit, në kuadër të projektit për ndërtimin e Stacionit për pastrim për ujërat e zeza - Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle