0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup me fitim prej 79.286.643 denarë për nëntë muaj

Ndërmarrja Publike "Ujësjellësi dhe Kanalizime" - Shkup, në bazë të raporteve financiare për funksionimin e kompanisë shënon fitim për nëntë muajt e parë të vitit 2021. Fitimi nga puna e rregullt nga 1 janari deri më 30 shtator 2021 është 79.286.643 denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle