Lajme nga komunat SQShkup SQ

NP “Higjiena Komunale”- Shkup, filloi me pastrimin e katër deponive në komunën e Butelit

NP “Higjiena Komunale” - Shkup sot filloi me aktivitete për pastrimin e katër deponive të egra në komunën e Butelit. Deponitë me mbetje të përzier komunale, mbetje të vëllimshme dhe mbetje ndërtimtarie janë në rrugën “Betovenova”, si dhe në rrugët “Aleksandar Urdarveski” dhe “Lazo Tërpevski”, në afërsi të varrezave, thuhet në kumentesën e NP “Higjiena Komunale” – Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle