0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Normalizohet furnizimi me ujë në rrugën “Dragisha Mishoviq” në Karposh

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”- Shkup informon se është sanuar defekti prej F-100 mm në rrugën “Dragisha Mishoviq” nr. 1 në komunën e Karposhit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle