0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQVideo deklaratë SQ

NJSSH plotësisht i gatshëm t’u përgjigjet të gjitha detyrave të policisë

– Njësiti për Sistemim të Shpejtë (NJSSH) pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme është njësit i cili për nga përbërja, roli, specifikat profesionale, siç edhe shkrova në tekstin hyrës të monografisë me rastin e këtij jubileu 20-vjeçar të kolegëve tanë nga NJSSH, përfaqëson hallkë kyçe në realizimin e qëllimeve të policisë për sigurinë, e ajo është mbrojtja e sigurisë, lirive, të drejtave, të mirave materiale të qytetarëve, si dhe mbështetja e rendit juridik, e rendit dhe paqes publike, duke mundësuar siguri të brendshme dhe stabilitet të shtetit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle