0_Magazinë.Portal SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Njëzet vite pas Ohrit, LSDM I uron qytetarët për ndërtimin e Një shoqërie tonë të suksesshme, bashkëkohore për të gjithë

Sot shënojmë përvjetor të rëndësishëm, 20 vite nga Marrëveshja me të cilën u sigurua e ardhmja e qetë dhe ndërtimi I mëtutjeshëm I Maqedonisë së Veriut me pjesëmarrje të barabartë të të gjitha bashkësive të veta etnike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle