0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Njëzet e pesë persona me kualifikime të ulëta janë angazhuar përmes komunës së Gostivarit

 Njëzet e pesë persona të papunë me kualifikime të ulëta në periudhën e ardhshme do të angazhohen në planifikim urban dhe punë të tjera publike në komunën e Gostivarit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle