0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Njësia e hapur kufitare ndërinstitucionale në Aeroportin ndërkombëtar – Shkup

Në Aeroportin ndërkombëtar-Shkup, sot është hapur Njësia kufitare ndërinstitucionale (AIRCOP) me të cilën do të përforcohen kapacitetet për zbulimin dhe kapjen e pasagjerëve me rrezik të lartë. Bëhet fjalë për strukturë të formimit të përbërë nga pjesëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe të Drejtorisë Doganore, si pjesë e projektit më të gjërë të mbështetur nga Bashkimi Evropian dhe nga Zyra e KB-së për luftë kundër tregtisë me drogë dhe krim, ndërsa në drejtim të ndërtimit të nivelit ende më të lartë të menaxhimit dhe punë  të kontrollit kufitar në aeroportet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle