Magazinë SQShëndeti SQ

Një turk pozitiv me koronavirus tashmë 14 muaj

Njeriu më pozitiv jeton në Turqi. Për fat të keq, jo vet, për nga natyra, por edhe lidhur me koronavirusin - Muzaferi është pozitiv tashmë 14 muaj apo 78 teste të njëpasnjëshme, kështu që ai tashmë edhe tallet me atë. "Supozoj se ky është versioni femëror i Kovidit, sepse 'ajo' është e fiksuar pas meje. Dhe ka shtëpi të ngrohtë sepse kam zemër të madhe", thotë ai.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle