Evropë SQEvropë.Portal SQ

Një studim në Finlandë tregoi se emigrantët janë shumë të përfshirë në dhunime dhe kundërvajtje seksuale ndaj fëmijëve

- Një studim i Qeverisë në Finlandë tregoi se emigrantët vitin e kaluar ishin shumë të përfaqësuar në dhunime dhe kundërvajtje seksuale ndaj fëmijëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle