0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQ

Një pjesë e Sarajit nesër pa ujë

Në vendbanimin Kopanicë, në komunën e Sarajit, nesër do të bëhet pastrimi dhe dezinfektimi i  rezervuarit për shkak të të cilit do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në vendbanimet Kopanicë dhe Bukoviq informojnë nga NP "Ujësjellës dhe kanalizim" - Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle