0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Një pjesë e lumenjve me nivel të rritur në krahasim me mesataren për muajin prill

Niveli i ujit të Vardarit në Jegunoc, Shkup-Ura e hekurt dhe në Veles, është ulur në krahasim me gjendjen e djeshme, por është rritur në krahasim me mesataren e muajit prill, përveç vendit matës në Demir Kapi ku është në nivelin e njëjtë me mesataren për prillin, tregojnë matjet e Drejtorisë për punë hidrometeorologjike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle