Lajme nga komunat SQSektori civil SQ

Një pjesë e Komunës së Gazi Babës sot pa ujë

Përdoruesit e rrugëve "Dimçe Milosevski", "Borivoe Miloshevski", "Zendel Xhemail", "Vera Radosavjeviq" dhe NP "Lajka" në Komunën e Gazi Babës sot janë pa ujë nga ora 9:20

Butoni Kthehu në krye
Mbylle