0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Një pjesë e Komunës Qendër sot pa ujë

– Për shkak të ndërrimit të ventileve për nevojat e NP “Parqet dhe gjelbërimet” – Shkup në bulevardin “Ilinden” pn. te Parku i Qytetit, sot ndërprerje në furnizimin me ujë do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve nga bulevardi dhe rruga “Aminta Tre”, përfshirë edhe objektet e Kuvendit të Qytetit të Shkupit dhe Komunës Qendër.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle