0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Një banor i Maqedonisë së Veriut blen onlajn një ose dy herë në tre muaj dhe bën porosi zakonisht deri në 50 euro

Një banor i Maqedonisë së Veriut blen onlajn një ose dy herë në tre muaj, bën porosi zakonisht deri në 50 euro dhe kryesisht porositë nga e-shitësit vendas. Ai më së shumti blen rroba onlajn, dhe më pak mobilje dhe ushqime (dërgesë nga restorantet).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle