Lajme nga komunat SQTekste origjinale SQ

Nisma qytetare bën thirrje në debat për jetë më të mirë në Gostivar

Jam këtu para jush, që në emër të iniciativës sonë të njoftojë opinionin publik mbi nismën tonë për një Gostivar me një të nesërme më të mirë dhe pa probleme të trashëguara me dekada.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle