0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniMKD-AL SQShoqëri SQ

Nikollovski: Ne kujdesemi në mënyrë të barabartë për çdo qytetar dhe çdo komunë

- Qëllimi ynë është zhvillim i qartë, i balancuar rajonal dhe ngritje e standardit të jetesës dhe këtë e arrijmë me çdo projekt, jo vetëm në fushën e infrastrukturës rrugore, por edhe përmes projekteve të tjera të infrastrukturës që rezultojnë në arsim më të mirë, infrastrukturë moderne komunale, shërbime më të mira shëndetësore, jetë kulturore dhe shoqërore, tha zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit, Lupço Nikolovski gjatë vizitës së sotme në Kriva Pallankë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle