0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nikollovski – Boçvarski: Mbi 95 për qind e fazës së dytë të autostradës Kumanovë – Stracin ka përfunduar

Mbi 95 për qind e fazës së dytë të autostradës Kumanovë-Stracin ka përfunduar, modernizimi i kësaj autostrade si pjesë e Korridorit 8 është i një rëndësie të veçantë për mbarë vendin, tha zëvendëskryeministri përgjegjës për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe burimeve njerëzore, Lupço Nikollovski, i cili sot së bashku me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Ejup Rustemi, inspektuan përfundimin e punëve ndërtimore në këtë autostradë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle