Shoqëri SQ

Nikolla Lushev: Shkupi bëhet qyet i zgjuar dhe për një kohë të shkurtër do t’i ndjejmë përfitimet

Makedonski Telekom e paralajmëroi fazën finale të projektit Shkupi Qytet i zgjuar, i cili filloi në mars të këtij viti. Përmes teknologjisë inovative progresive, kryeqyteti do të bëhet me mjedis më të shëndetshëm jetësor, zvogëlim të shpenzimeve, shërbime më të mira dhe komunikim më të mirë me qytetarët, siguri më të madhe, e me këtë edhe jetë më cilësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle