0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Ngjarje përfundimtare e projektit “Eliminimi i torturës dhe veprimit jonjerëzor në burgje”

Shoqata e Juristëve të Rinj të Maqedonisë së Veriut dhe Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut sot do të mbajnë ngjarje përfundimtare të projektit "Eliminimi i torturës dhe veprimi jonjerëzor në burgje dhe institucionet e tjera për privim nga liria", të financuar nga bashkimi Evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle