0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Nga taksat për rrugë vitin e kaluar janë arkëtuar rekord 46,4 milionë euro, në prill do të jenë gati Preod dhe Kadrifakovë

- Mbi 46,4 milionë euro janë të ardhurat vjetore nga pagesa e taksave për rrugë të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore gjatë vitit të kaluar, që është për 2,8 milionë euro më shumë në krahasim me vitin 2019, ndërsa për 12,1 milionë euro më shumë në krahasim me vitin 2020. Mbi 25 për qind e mjeteve të përgjithshme vitin e kaluar janë realizuar përmes pagesës elektronike në Korridorin 10. Këtë vit NPRSH pret të ardhura prej mbi 50 milionë euro, vendosjen në funksion edhe të pikëpagesave Preod dhe Kadrifakovë në autostradën Shkup - Shtip, si dhe sistem elektronik të pagesës në pikëpagesat ekzistuese në Korridorin 8.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle