0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nga fillimi i vitit në PTHP Shkup janë pranuar 11.224 lëndë

Nga fillimi i vitit në Prokurorinë Publike të Shkupit janë pranuar 11.224 lëndë, prej tyre 3.183 janë raportuar për vepra penale. Shumica e veprave janë nga sfera e komunikacionit publik - 1056, pasuar nga krimet kundër pronës – 838 dhe 315 kundër jetës dhe trupit, ku përfshihet dhuna në familje, lëndime të rënda trupore dhe sulm seksual.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle