Korrespondentë MaqedoniKulturë SQKulturë.Portal SQ

Nga 22 projektet e planifikuara, vitin e kaluar janë realizuar 20 në Qendrën e Kulturës në Kërçovë

Gjatë vitit të kaluar kalendarik në Qendrën e Kulturës në Kërçovë, nga 22 projektet e planifikuara janë realizuar 20. Kanë mbetur të parealizuara dy projekte dhe ky është projekti i veprimtarisë dramatike "Nepotizmi" i autorit Kristo Floqi, në regji të Rahim Ramadanit, si dhe projekti i veprimtarisë muzikore "Fuzioni klasik".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle