Ballkan SQBallkan.portal SQ

Nevojitet bashkëpunim më i mirë policor ndërmjet BE-së dhe Ballkanit Perëndimor për migrimin dhe krimin

- Lufta kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit dhe menaxhimi me migrimin kërkojnë këmbim më të madh të informatave dhe bashkëpunim më të mirë ndërmjet BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, është përfunduar sot në konferencën ministrore BE-Ballkani Perëndimor të mbajtur në Bërdo të Kranjës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle