Uncategorized SQ

Nesër pa energji elektrike pjesë nga Karposhi, Saraji dhe Petroveci

Shkup, 8 korrik 2021 (MIA) – Nesër pa energji elektrike do të mbesin pjesë nga komunat, Karposh, Saraj dhe Pertrovec, kumtoi QRMK.

Nga ora 9 deri 15, nesër, pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese nga rr. “Rampo Levkata”, rr. “Bagdatska”, rr. “Tuzveltova” (te Seteku), rr. “Skupi 1” dhe “Skupi 3” në Komunën Karposh.

Shfrytëzuesit nga fshatrat: Arnaqi, Semenishte, Laskarcë, Bukoviq dhe Raoviq në Komunën Saraj do të jenë pa energji elektrike nga ora 8 deri në orën 14.. Nga ora 7:30 deri në 9:30, shfrytëzuesit nga rr. “Ognjancë” (drejt shatërvanit dhe mullirit në fshatin Ognjancë dhe shfrytëzuesit nga fshati Petrovec para fshatit Ognjancë në Komunën Petrovec. ls/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle