Lajme nga komunat SQSektori civil SQ

Nesër pa energji elektrike disa pjesë të komunave të Shkupit

Konsumatorët nga Momin Potoku, vendbanimet Shuto Orizare, Shkup-Veri, Fusha e Tophanes, pjesa më e madhe e komunës së Çairit, Butel 2, Rasadnik, Vizbeg, Kuçeviska bara, Butel 1, burgu i Shutkës, Komuna e Butelit dhe zona përreth nuk do të kenë energji elektrike nesër nga ora 05.05 deri në 13.00.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle