0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Nëpunës të policisë kanë nxjerrë tre banorë të Manastirit të bllokuar me veturë në Galiçicë

- Nëpunës të policisë nga DPB Resnjë dje pasdite kanë pranuar denoncim (thirrje për ndihmë) nga J.D. (20) nga Manastiri i cili, për shkak të borës së madhe në malin Galiçicë, me veturën e tij "suzuki" dhe me edhe dy bashkudhëtarë, A.V. dhe Gj.D., ishte bllokuar në rrugën rajonale Oteshevë - Shën Naum, në të cilën ka ndalesë aktive për lëvizje të automjeteve në dimër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle