0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

Nëpërmjet regjistrimit te zhvillimi i njëtrajtshëm i rajoneve dhe i komunave

Pyll, ujë, rrugë të asfaltuara. Në pjesën më të madhe të fshatrave maqedonase në lindje të shtetit ka gjithçka, por njerëz ka gjithnjë dhe më pak. Në fshatin e Vinicës, Bllatev dritaret dhe portat e mbyllura të shtëpive të mëdha dhe të bukura vërtetojnë se jeta në fshat dalëngadalë po boshatiset. Për shkak të pandemisë pjesa më e madhe e shtëpive mbetën të mbyllura, sepse pronarët e tyre nuk mund të kthehen.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle