0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQ

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi në mes të Komunës së Tetovës dhe  Shoqatës Akademike të Shqiptarëve për Shkencë dhe Art – Tetovë:

Në sallën e Këshillit Komunal në Tetovë, sot së bashku me përfaqësuesit e Shoqatës Akademike të Shqiptarëve për Shkencë dhe Art - Tetovë është nënshkruar një Memorandum bashkëpunimi, qëllimi i të cilit është vendosja e bashkëpunimit ndërmjet Komunës dhe Akademisë, si dhe koordinimi i ndërsjellë, planifikimi dhe implementimi i aktiviteteve të ndryshmе hulumtuese, arsimore, shkencore, kulturore, etj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle