0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Nënshkruhet marrëveshje prej 744.000 euro për projektin “Krusheva dhe Elbasani – një destinacion turistik i njohur ndërkufitar

- Kryetari i komunës së Krushevës Tome Hristoski e firmosi marrëveshjen për projektin "Krusheva dhe Elbasani  një destinacion turistik i njohur ndërkufitar", me vlerë prej 744 mijë euro. Për Hristoskin kjo do të thotë  një fillim zyrtar i këtij projekti të rëndësishëm dhe përparim i madh në zhvillimin e turizmit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle