Korrespondentë MaqedoniKulturë SQKulturë.Portal SQLajme nga komunat SQ

Nënshkruhet marrëveshja për pajisjen e objektit të ri të teatrit dhe bibliotekës në Tetovë

Objekti i ri ku duhet të vendosen teatri dhe biblioteka do të pajisjen në katër vitet e ardhshme nga mjetet prej 23 milion euro nga buxheti shtetëror. Pothuajse janë përfunduar punët ndërtimore në objektin, i cili tani në fazën e dytë do të pajisjet me pajisje moderne audiovizuele, të tillë çfarë tani nuk ka në shtet, do të pasurohet enterieri dhe infrastruktura për bibliotekën. Për pajisjen, sot u nënshkrua marrëveshja kontraktuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle