0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Nënshkruhet kontrata për rikonstruimin e rrugës në Tetovë në bashkëpunim me Ministrinë e Vetëqeverisjes Lokale

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami dhe ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Risto Penov sot nënshkruan marrëveshje për Bashkëfinancim të Projektit të programit ndërkufitar IPA me Kosovën 2014-2020 – “Ringjallja e zejeve dhe ndërtimi i kulturës për zhvillimin e përbashkët të turizmit”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle