0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Nënshkruhen marrëveshje për ndërtimin e Qendrave të kujdesit ditor për personat me nevoja të posaçme në Bogovinë dhe Çashkë

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska nënshkroi sot dy marrëveshje bashkëpunimi me kryetarët e komunave të Bogovinës dhe Çashkës, Albon Xhemaili dhe Goran Stojanovski për ndërtimin e dy qendrave ditore për personat me nevoja të posaçme nga të dyja komunat. Ajo theksoi se projektet janë pjesë e programit vjetor për investime kapitale në sferën sociale, të miratuar në janar të këtij viti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle