0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

Nënshkruhen marrëveshje për përkrahje financiare për zhvillim të bujqësisë në tetë rajonet planore në vend

Ministri i Bujqësisë, Pyllatirë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, sot i ka nënshkruar marrëveshjet me përfaqësuesit e tetë rajoneve planore në vend, me të cilat ndahet përkrahje financiare për zhvillimin e tyre në sferën e bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle