0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Nënshkruhen marrëveshje për grant për shërbime konsultuese dhe inxhinier mbikëqyrës për intensifikimin e punëve në hekurudhën e Korridorit 8

Marrëveshje për grant për shërbime konsultuese, si dhe Marrëveshje për inxhinier mbikëqyrës për punimet e ardhshme të ndërtimit në pjesën lindore të hekurudhës Korridori 8, faza 1, që ka të bëjë me pjesën Kumanovë - Bellakoc dhe faza 2, e cila e përfshin pjesën Bellakoc - Kriva Pallankë, sot u nënshkruan në Qeveri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle