0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQPolitikë SQ

Nënshkrimi i Kodit për zgjedhje lokale korrekte dhe demokratike (drejtpërdrejtë)

- Nënshkrimi i Kodit për zgjedhje lokale korrekte dhe demokratike në organizim të Institutit Nacional Demokratik dhe deklarata pas nënshkrimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle