Foto SQFotoservis SQ

Nënshkrim i memorandumit të ri për bashkëpunim

Nënshkrim i memorandumit të ri mes Fakultetit Filologjik “Bllazhe Koneski” dhe ambasadës së Republikës së Serbisë

Butoni Kthehu në krye
Mbylle