0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Nënshkrim i marrëveshjeve për bashkëfinancim të projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Kosovën dhe Bullgarinë

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski do të nënshkruajë sot 12 marrëveshje me përfaqësues të shoqërisë civile, komunave dhe dy qendrave të zhvillimit për bashkëfinancimin e projekteve për bashkëpunim ndërkufitar me Bullgarinë dhe Kosovën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle